Välj en sida

Webbshop

Välkommen till Hymato Products webbshop

Här hittar du produkter för Människa, Djur och Natur

Vi på Hymato Products tillverkar produkter baserade på vår unika substans Humus- & Fulvo, växtbaserade mineraler samt vitaminer och andra immunstärkande produkter med Liposomal teknik

Hos oss hittar du även produkter från Kalvsved Humle med deras fina produkter för oss människor men även för våra djur som häst, katt och hund. Kalvsveds produkter vinner priser och detta tack vare deras ekologiska tillverkning och det mesta baseras på deras egenodlade Humle som uppvisar fina egenskaper.

Viktiga produkter som MSM och Kollagen kommer från Re-Fresh som uppvisar renhet i sina produkter och ett fint kunnande kring hälsa.

Fördjupad information kring vår egen Humus och Fulvo samt Liposomal teknik finns på hemsidan och kan öppnas via länkar. 

BESTÄLLNINGAR:

Beställer du från olika segment kan vi samla dina produkter eller skicka dem separat och detta med tanke på om vi har alla produkter på vårt lager i Sverige.
Handlar du för SEK 500:- eller mer så betalar du ingen frakt, annars tillkommer en fraktavgift med SEK 59:-
Har du fått en rabattkod använder du den i betalningsfasen, s.k. check-out. Frakten beräknas på bruttopriset så rabatten påverkar inte fraktfrihetsgränsen.

Större kvantiteter till dig/er som driver verksamhet – golfanläggningar, växthusodlingar, åkermark, djurhållning – är välkommen att kontakta oss för offert.
Håll utkik efter nyheter då vi kommer att lansera olika produkter, smaker och även storlekar.

Hälsningar från oss på Hymato Products Scandinavia.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tom