Webbshop

Välkommen till Hymato Products webbshop

Här hittar du produkter för Människa, Djur och Natur

Vi på Hymato Products tillverkar produkter baserade på vår unika substans Humus- & Fulvo, växtbaserade mineraler samt vitaminer och andra immunstärkande produkter med Liposomal teknik (läs mer om detta på hemsidan).

Hos oss hittar du även viktiga produkter som MSM och Kollagen från Re-Fresh som uppvisar renhet i sina produkter och ett fint kunnande kring hälsa.

Fördjupad information kring vår egen Humus och Fulvo samt Liposomal teknik finns på hemsidan och kan öppnas via länkar. 

BESTÄLLNINGAR:

Beställer du från olika segment kan vi samla dina produkter eller skicka dem separat och detta med tanke på om vi har alla produkter på vårt lager i Sverige.
Handlar du för SEK 600:- eller mer så betalar du ingen frakt, annars tillkommer en fraktavgift med SEK 92:- Frakten beräknas på bruttopriset så eventuell reapris eller rabatt påverkar inte fraktfrihetsgränsen.
Har du fått en rabattkod (t ex FOLLOW25 – ger dig 25% rabatt på hela sortimentet) använder du den i betalningsfasen, s.k. check-out.

Större kvantiteter till dig/er som driver verksamhet – golfanläggningar, växthusodlingar, åkermark, djurhållning – är välkommen att kontakta oss för offert.
Håll utkik efter nyheter då vi kommer att lansera olika produkter, smaker och även storlekar.

Hälsningar från oss på Hymato Products Scandinavia.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tom