Menvital

Hur kan en helt naturlig produkt ha så stor effekt?

Svaret ligger i de noggrant utvalda ingredienserna som tillsammans skapar det som kallas för entourage-effekten. Det innebär att de aktiva ämnena i produkten arbetar tillsammans för att ge en mycket starkare effekt än vad varje enskild ingrediens skulle kunna åstadkomma på egen hand.

MENVITAL är en 100% naturlig godkänd produkt som ger extra stimulans och ökat blodflöde. 

Varför Menvital?

Naturligt

Slipp kemiska ämnen i din kropp. MENVITAL innehåller endast naturliga ingredienser.

Lång effekt

Även om effekten upplevs olika för olika män är det vanligast att man känner effekt i minst ett par dagar.

Snabbverkande

Verkar inom 1 till 1,5 timme tillsammans med ett glas vatten. Perfekt före aktivering!

MENVITAL erbjuds i två olika produktformer för män: kapslar och shots.

Båda produkterna innehåller samma ingredienser som är utformade för att ge extra energi och öka välbefinnandet genom att höja aktivitetsnivån. De ingredienser som används i båda produkterna extraheras på ett sofistikerat sätt för att säkerställa hög kvalitet.

Kapslarna är enkla att ta med sig och kan tas när som helst på dagen. Shoten är större än kapslarna, men har fördelen att den absorberas snabbare i blodet eftersom den är flytande. För att hålla produkten fräsch i minst ett år är shoten försedd med konserveringsmedel och innehåller även körsbärsjuice för en härlig smak.

Båda produkterna har godkänts för försäljning inom EU och har därför ett registrerat NUT-nummer.

Notera att produkten fungerar bäst på en inte alltför full mage. Prova gärna MENVITALs produkter för extra energi och ökat välbefinnande.

Hur fungerar MENVITAL?
MENVITAL består av 100% naturliga ingredienser och är utformad för att ge extra stimulans och ökat blodflöde. För att uppnå bästa resultat rekommenderas det att du tar produkten 1-2 timmar innan aktiviteten med ett glas vatten.

För att förstärka effekten av produkten är det bäst att ta den på fastande mage. Detta gör det möjligt för ingredienserna att absorberas mer effektivt och öka deras effektivitet.

MENVITAL är en naturlig produkt som är enkel att använda och ger dig möjlighet att öka din prestation och känna dig mer energisk under aktiviteten. Om du vill ha en naturlig produkt som ger extra stimulans och ökat blodflöde kan MENVITAL vara det perfekta valet för dig.

Finns det några kända biverkningar?

Enligt den feedback vi fått från våra kunder har MENVITAL visat sig ha få biverkningar, vilket kan höra ihop med att produkten består av 100% naturliga ingredienser. De få tillfällen då biverkningar rapporterats var det vanligtvis milda symptom såsom huvudvärk, lätt hudrodnad på grund av ökat blodflöde eller en mild muntorrhet.

MENVITAL är en säker och godkänd produkt som används av många män utan några problem.

Du bör rådfråga med din läkare om du har några befintliga hälsoproblem eller är diabetiker. Genom att använda MENVITAL enligt anvisningarna minskas risken för biverkningar.

Passar produkten för mig som är äldre än 65 år?
Ja, MENVITAL är en säker produkt som har utformats för att passa alla åldersgrupper.
Hur lång hållbarhet har produkten?
När du beställer MENVITAL kommer en bipacksedel att medfölja vid varje beställning. Det är viktigt att läsa igenom bipacksedeln innan du använder produkten för att se till att du förstår hur du ska använda den och för att minimera eventuella biverkningar.

Bäst före-datumet står angivet på förpackningen. För kapslarna är bäst före-datumet tryckt på silverförpackningen och för shots står bäst före-datumet på flaskan. Det är viktigt att följa bäst före-datumet och använda produkten inom den angivna tidsramen för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet.

Att läsa bipacksedeln och följa bäst före-datumet är viktiga steg för att använda MENVITAL på ett effektivt sätt och få ut det bästa av dess fördelar.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tom